ΠΟΕ-ΠΦΥ

Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων ΠΦΥ

Επικοινωνία :   Αριστοτέλους 28, ΤΚ : 10433
Τηλ :  210.3642927 - Fax :   210.3642249
Back Βρίσκεστε εδώ: Home Δραστηριότητες ΔΣ Υπομνήματα-Έγγραφα Καταβολή αποζημίωσης υπερωριακής απασχόλησης λόγω εφημεριών των εργαζομένων των Κέντρων Υγείας

Καταβολή αποζημίωσης υπερωριακής απασχόλησης λόγω εφημεριών των εργαζομένων των Κέντρων Υγείας

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ
ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ( Π.Ο.Ε. – Π.Φ.Υ. )
Αριστοτέλους 28 - 4ος Όροφος - Τ.Κ. 10433 Αθήνα - Τηλέφωνο: 210.3642927
Fax: 210.3642249 - Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. - Site: www.poe-pfy.gr 

Αθήνα, 21/2/2020
Αρ.Πρωτ: 18

Πρός: Διοικητή 1ης ΥΠΕ κ.Παναγιώτη Στάθη
Υποδιοικήτρια 1ης ΥΠΕ κ.Γιαννούλα Νταβώνη


Θέμα: Καταβολή αποζημίωσης υπερωριακής απασχόλησης λόγω εφημεριών των εργαζομένων των Κέντρων Υγείας

Με το παρόν έγγραφο παρακαλείσθε εκ της θέσεως σας να επιληφτείτε της λύσεως στο πρόβλημα που αφορά στην καθυστέρηση της καταβολής της αποζημίωσης υπερωριακής απασχόλησης λόγω εφημεριών στο προσωπικό των Κέντρων Υγείας 24ωρης λειτουργίας.

 

Σε συναντήσεις μας έχετε αναγνωρίσει το αξιόλογο και αποδοτικό έργο των συναδέλφων μας για τον πολίτη και την κοινωνία κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες και σας διαβεβαιώνουμε για ακόμη μία φορά ότι οι συνάδελφοι (υγειονομικοί, εργαστηριακοί, κλπ) συνεχίζουν να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό σε καθημερινή βάση.

Θεωρούμε και αξιώνουμε δικαίως και λόγω των περικοπών των μισθών που έχουν υποστεί το προηγούμενο διάστημα την έμπρακτη από μέρους σας συμπαράσταση στα δίκαιο αυτό αίτημα της έγκαιρης και χωρίς καθυστερήσεις καταβολής της αποζημίωσης των υπερωριών τους σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες της κεντρικής διοίκησης της υγειονομικής σας περιφέρειας.

Μέχρι αυτή την ώρα συνάδελφοι σε ΚΥ εκφράζουν την δυσαρέσκεια και την απογοήτευσή τους καθώς έχουν να πληρωθούν υπερωρίες από τον Οκτώβριο μήνα παρότι κάθε φορά καταβάλλουν εγκαίρως τα απαραίτητα για την διαδικασία έγγραφα στην ΥΠΕ.

Για το Δ.Σ. της
Π.Ο.Ε. – Π.Φ.Υ.

             Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                      Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

  Βιτωράτος Λεωνίδας                  Τσιρίγκα Ιωάννα