ΠΟΕ-ΠΦΥ

Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων ΠΦΥ

Επικοινωνία :   Αριστοτέλους 28, ΤΚ : 10433
Τηλ :  210.3642927 - Fax :   210.3642249
Back Βρίσκεστε εδώ: Home Δραστηριότητες ΔΣ Δελτία Τύπου Δελτίο Τύπου - Καταγγελία της Π.Ο.Ε. - Π.Φ.Υ.

Δελτίο Τύπου - Καταγγελία της Π.Ο.Ε. - Π.Φ.Υ.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ
ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ( Π.Ο.Ε. – Π.Φ.Υ. )
Αριστοτέλους 28 - 4ος Όροφος - Τ.Κ. 10433 Αθήνα - Τηλέφωνο: 210.3642927
Fax: 210.3642249 - Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. - Site: www.poe-pfy.gr 

Αθήνα, 05 / 07 / 2019
Αρ. Πρωτ. : 191

Δελτίο Τύπου
Καταγγελία

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία των Εργαζομένων ΠΦΥ (ΠΟΕ-ΠΦΥ) καταγγέλλει τον Διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Αντωνίου για την διαρκώς αδιάφορη, απαξιωτική και υποτιμητική συμπεριφορά του έναντι των εργαζομένων που στελεχώνουν τα Κέντρα Υγείας μέσω άσκησης αυταρχικού τύπου διοίκησης (παράλογες μετακινήσεις κλπ). Επιπρόσθετα, τον καταγγέλλει για τον πρόσφατο πρωτοφανή εμπαιγμό του με έγγραφο που απέστειλε στους επιστημονικά υπεύθυνους των Κέντρων Υγείας για καταγραφή των θέσεων εργασίας των υπηρετούντων την στιγμή που οι θέσεις των εργαζομένων οργανικές (κενές και καλυμμένες) ανήκουν και αποτυπώνονται στις Διευθύνσεις Ανθρωπίνου Δυναμικού των ΥΠΕ.

Ο κ. Αντωνίου προσπαθεί ακόμη μια φορά να κερδίσει χρόνο εις βάρος των εργαζομένων των Κέντρων Υγείας και εις βάρος της λειτουργίας των δομών ΠΦΥ, προκειμένου να απαντήσει σε σχετικό ερώτημα του Γεν. Γραμματέα του Υπ. Υγείας κ. Γιαννόπουλου που του απεστάλλει στις 12/06/2019 με αρ.πρωτ.176 κατόπιν παρέμβασης της ΠΟΕ-ΠΦΥ.

Κλείνοντας, σημειώνουμε ότι με την συμπεριφορά του υποβαθμίζει όλο τον καιρό που "διοικεί" τον ρόλο και το έργο των εκπροσώπων εργαζομένων των συλλόγων μελών της Ομοσπονδίας μας.

Για το Δ.Σ. της
Π.Ο.Ε. – Π.Φ.Υ.

        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                      Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

  Βιτωράτος Λεωνίδας                  Τσιρίγκα Ιωάννα