Back Βρίσκεστε εδώ: Home Δραστηριότητες ΔΣ Ανακοινώσεις Παγκόσμια ημέρα Επισκέπτη Υγείας

Παγκόσμια ημέρα Επισκέπτη Υγείας

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ
ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ( Π.Ο.Ε. – Π.Φ.Υ. )
Αριστοτέλους 28 - 4ος Όροφος - Τ.Κ. 10433 Αθήνα - Τηλέφωνο: 210.3642927
Fax: 210.3642249 - Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. - Site: www.poe-pfy.gr

Αθήνα, 18 / 09 / 2019
Αρ. Πρωτ. : 233

Προς :
Μέλη της ΠΟΕ - ΠΦΥ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (ΠΟΕ- ΠΦΥ), τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα Επισκέπτη Υγείας 17-9-2019, εύχεται στους συναδέλφους εκπροσώπους του εν λόγω κλάδου, με υγεία να συνεχίσουν Πανελλαδικά μέσα από τις δομές ΠΦΥ το αποτελεσματικό για την ατομική και δημόσια υγεία επαγγελματικό τους έργο.

Υπενθυμίζουμε με ευθύνη, σε όλους τους συλλόγους μέλη της ΠΟΕ-ΠΦΥ και στους συναδέλφους μέλη αυτών, ότι η Ομοσπονδία μας σε συνεργασία και με επιστημονικούς φορείς, με έγκυρη και διαρκή ενημέρωση για όλες τις σύγχρονες εξελίξεις που αφορούν στην διασφάλιση, προαγωγή και βελτίωση του ρόλου και των συνθηκών εργασίας όλων των κλάδων είναι σε θέση εκ του θεσμικού ρόλου της να διεκδικεί και να καταθέτει σχετικές προτάσεις προς κάθε αρμόδιο φορέα, συνδιαμορφώνοντας αποφάσεις και πολιτικές στρατηγικής σημασίας για την ανάδειξη και αναγνώριση τους.

ΣΤΕΚΟΜΕΝΟΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΜΕ