Back Βρίσκεστε εδώ: Home Δραστηριότητες ΔΣ Ανακοινώσεις Παγκόσμια ημέρα νοσηλευτή

Παγκόσμια ημέρα νοσηλευτή

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ
ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ( Π.Ο.Ε. – Π.Φ.Υ. )
Αριστοτέλους 28 - 4ος Όροφος - Τ.Κ. 10433 Αθήνα - Τηλέφωνο: 210.3642927
Fax: 210.3642249 - Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. - Site: www.poe-pfy.gr

Αθήνα, 14 / 05 / 2019
Αρ. Πρωτ. : 158

Προς :
Όλα τα ΚΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (ΠΟΕ-ΠΦΥ), με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτή την Κυριακή 12-5-2019, για ακόμη μία φορά εξάρει το επαγγελματικό έργο και ρόλο του εν λόγο επαγγελματικού κλάδου και συγχαίρει όλους τους συναδέλφους που υπηρετούν στις δομές ΠΦΥ.

Οι συνάδελφοι νοσηλευτές και νοσηλεύτριες πάντα με ήθος καταβάλλουν καθημερινά κάτω από αντίξοες σε πολλές περιπτώσεις συνθήκες, τεράστια με ποιοτικά χαρακτηριστικά προσπάθεια, αναβαθμίζοντας τόσο το επίπεδο του Εθνικού Συστήματος Υγείας όσο και την ζωή των πολιτών-χρηστών των υπηρεσιών του.

Απευθυνόμενοι σε όλους τους συλλόγους μέλη της ΠΟΕ-ΠΦΥ και στους συναδέλφους μέλη αυτών, υπενθυμίζουμε με ευθύνη, ότι η Ομοσπονδία μας σε συνεργασία και με επιστημονικούς φορείς, με έγκυρη και διαρκή ενημέρωση για όλες τις σύγχρονες εξελίξεις που αφορούν στην διασφάλιση, προαγωγή και βελτίωση του ρόλου και των συνθηκών εργασίας του νοσηλευτικού κλάδου, είναι σε θέση εκ του ρόλου της να διεκδικεί και να καταθέτει σχετικές προτάσεις προς κάθε αρμόδιο φορέα, συνδιαμορφώνοντας αποφάσεις και πολιτικές στρατηγικής σημασίας ανάδειξης και αναγνώρισης αυτού.

nos1

ΣΤΕΚΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ