ΠΟΕ-ΠΦΥ

Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων ΠΦΥ

Επικοινωνία :   Αριστοτέλους 28, ΤΚ : 10433
Τηλ :  210.3642927 - Fax :   210.3642249
Back Βρίσκεστε εδώ: Home Δραστηριότητες ΔΣ Ανακοινώσεις Δήλωση συμμετοχής σε Απεργία - Αποχή

Δήλωση συμμετοχής σε Απεργία - Αποχή

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ
ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ( Π.Ο.Ε. – Π.Φ.Υ. )
Αριστοτέλους 28 - 4ος Όροφος - Τ.Κ. 10433 Αθήνα - Τηλέφωνο: 210.3642927
Fax: 210.3642249 - Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. - Site: www.poe-pfy.gr

Αθήνα, 23 / 04 / 2019
Αρ. Πρωτ. : 135

Προς :
Όλα τα μέλη της
Π.Ο.Ε. – Π.Φ.Υ.

Ανακοίνωση

Θέμα : Δήλωση συμμετοχής στην απεργία-αποχή

Η Π.Ο.Ε. -Π.Φ.Υ. σε συνέχεια προηγούμενου εγγράφου με αρ. πρωτ. 86-08/04/2019 προς τους συλλόγους μέλη της περί της αναγκαιότητας αποχής τους από την παράνομη και καταχρηστική διαδικασία της αξιολογήσεως, συντασσόμενη με τις αποφάσεις της ΑΔΕΔΥ αποστέλλει σχετικό έντυπο «ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΑΠΕΡΓΙΑ – ΑΠΟΧΗ» προκειμένου να συμπληρωθεί από όλους τους συναδέλφους με αίσθημα ευθύνης και αποφασιστικότητας για μαζική συμμετοχή και σύμπλευση με την πλειοψηφία των εργαζομένων στο δημόσιο τομέα.

Σύμφωνα με την ΑΔΕΔΥ οι δηλώσεις αυτές (υπαλλήλων, προϊσταμένων, κλπ.) πρέπει να συμπληρωθούν και να κατατεθούν στους Συλλόγους οι οποίοι με τη σειρά τους θα τις καταθέσουν (ομαδικά) στις Διευθύνσεις Προσωπικού και Διοικητικού και θα λάβουν και πρωτόκολλο.

Για ακόμη μία φορά τονίζουμε ότι οι δομές της ΠΦΥ που υπηρετούμε δεν υπόκεινται σε οργανόγραμμα και απουσιάζουν τα περιγράμματα θέσεων εργασίας. Αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης είναι όπως όλοι γνωρίζουμε να μην θεσμοθετούνται θέσεις προϊσταμένων τμημάτων εις βάρος όλων των εργαζομένων και της αποτελεσματικότερης και αποδοτικότερης λειτουργίας των υπηρεσιών μας.

Η Ομοσπονδία μας καλεί όλους τους συλλόγους μέλη της και τον κάθε συνάδελφο ξεχωριστά να δείξουν καθολικά την δύναμη και την επιρροή τους στην διαμόρφωση αποφάσεων. Σύμφωνα με την ΑΔΕΔΥ οι δηλώσεις αυτές (υπαλλήλων, προϊσταμένων, κλπ.) πρέπει θα συμπληρωθούν και θα κατατεθούν στους Συλλόγους οι οποίοι με τη σειρά τους θα τις καταθέσουν (ομαδικά) στις Διευθύνσεις Προσωπικού και Διοικητικού και θα λάβουν και πρωτόκολλο.

Η αποχή από την αξιολόγηση για εμάς είναι ένα από τα κύρια εργαλεία-επιχειρήματα διεκδίκησης και άσκησης πίεσης για την σύσταση οργανογραμμάτων που αφορούν το εργασιακό μας μέλλον.

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΦΥ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΣΥΜΠΛΕΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ

Με ενωμένες περισσότερο από κάθε άλλη φορά τις δυνάμεις μας σας ευχόμαστε ολόψυχα καλή Ανάσταση με υγεία και κάθε καλό για εσάς και τις οικογένειές σας.

 

Το Δ.Σ. της
Π.Ο.Ε. – Π.Φ.Υ.

word  ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΑΠΕΡΓΙΑ – ΑΠΟΧΗ