ΠΟΕ-ΠΦΥ

Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων ΠΦΥ

Επικοινωνία :   Αριστοτέλους 28, ΤΚ : 10433
Τηλ :  210.3642927 - Fax :   210.3642249
Back Βρίσκεστε εδώ: Home Δραστηριότητες ΔΣ Ανακοινώσεις Διευκρίνηση για σύλλογο της 1ης και 2ης ΥΠΕ

Διευκρίνηση για σύλλογο της 1ης και 2ης ΥΠΕ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ
ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ( Π.Ο.Ε. – Π.Φ.Υ. )
Αριστοτέλους 28 - 4ος Όροφος - Τ.Κ. 10433 Αθήνα - Τηλέφωνο: 210.3642927

Αθήνα, 14 / 03 / 2019
Αρ. Πρωτ. : 52

Προς :
Όλους τους συναδέλφους

Ανακοίνωση

Συνάδελφοι,

Για ακόμη μία φορά προς αποφυγή παρεξηγήσεων και λύση αποριών συναδέλφων για το εάν ο Σύλλογος Εργαζομένων 1ης και 2ης ΥΠΕ ανήκει στην ομοσπονδία μας ΠΟΕ-ΠΦΥ, διευκρινίζουμε ότι ο εν λόγω σύλλογος ουδέποτε έκανε βάση προβλεπόμενων διαδικασιών αίτημα ένταξης στην ομοσπονδία ΠΟΕ-ΠΦΥ, διασπώντας συνδικαλιστικά τον χώρο της ΠΦΥ, κρατώντας τα μέλη του επί τρία χρόνια απομονωμένα.

Σας υπενθυμίζουμε δε ότι η ομοσπονδία ΠΟΕ-ΠΦΥ, με έγγραφό της, από την πρώτη στιγμή καλωσόρισε την ίδρυση του συγκεκριμένου συλλόγου. Στην πορεία της λειτουργίας του εμβρόντητοι παρακολουθούσαμε ενέργειες που για λόγους αδιευκρίνιστους γεμάτους υπεκφυγές και δικαιολογίες προς τους συναδέλφους, εντελώς διασπαστικά, επέλεξαν την απομόνωση των μελών τους από την οικογένεια της ΠΟΕ-ΠΦΥ που εκπροσωπεί με δράσεις και παρεμβάσεις όλη την Ελλάδα, διερευνώντας ίσως άλλες επιλογές ομοσπονδιών άλλων χώρων χωρίς προηγουμένως να ενημερώνουν τους συναδέλφους και κυρίως τα μέλη τους.

Επιπρόσθετα, η ΠΟΕ-ΠΦΥ, για ακόμη μία φορά καλεί τους εργαζόμενους να μην εντάσσονται για κανένα λόγο σε συλλόγους που η ΑΔΕΔΥ καταγγέλλει για την δράση και συμπεριφορά τους, καθώς και η ίδια οφείλει να προστατέψει συνολικά την υπόσταση των συλλόγων-μελών της.
Τέλος, καλούμε, τους συναδέλφους όλων των κλάδων που κυρίως εργάζονται στις δομές ΠΦΥ και στις ΥΠΕ Αθήνας και Πειραιά, να στηρίξουν με την παρουσία και την ψήφο τους στις 20 Μαρτίου 2019 την εκλογική διαδικασία του Πανελληνίου Συλλόγου Εργαζομένων ΠΦΥ η οποία θα αναδείξει και αντιπροσώπους για την ομοσπονδία μας.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλή δύναμη σε όλους τους υποψηφίους..

 

Για το Δ.Σ. της
Π.Ο.Ε. – Π.Φ.Υ.

      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                      Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
     Βιτωράτος Λεωνίδας            Παπαθωμά Ελευθερία