ΠΟΕ-ΠΦΥ

Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων ΠΦΥ

Επικοινωνία :   Αριστοτέλους 28, ΤΚ : 10433
Τηλ :  210.3642927 - Fax :   210.3642249
Back Βρίσκεστε εδώ: Home Δραστηριότητες ΔΣ Ανακοινώσεις Δικαστική διεκδίκηση δώρων Χριστουγέννων - Πάσχα και επιδόματος αδείας

Δικαστική διεκδίκηση δώρων Χριστουγέννων - Πάσχα και επιδόματος αδείας

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ
ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ( Π.Ο.Ε. – Π.Φ.Υ. )
Αριστοτέλους 28 - 4ος Όροφος - Τ.Κ. 10433 Αθήνα - Τηλέφωνο: 210.3642927

Αθήνα, 17 / 10 / 2018
Αρ. Πρωτ. : 186
Προς :
Συλλόγους – μέλη
της Π.Ο.Ε. – Π.Φ.Υ.


Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Η Π.Ο.Ε. – Π.Φ.Υ. ενημερώνει τους συλλόγους - μέλη της, ύστερα από την ανακοίνωση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. για την δικαστική διεκδίκηση δώρων Χριστουγέννων – Πάσχα και επιδόματος αδείας, σας αποστέλλουμε το έγγραφο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. με αριθμό πρωτοκόλλου 439-11/10/2018, το σχετικό νομικό γνωμοδοτικό σημείωμα, καθώς και το υπόδειγμα αίτησης καταβολής των επιδομάτων, την οποία μπορούν οι εργαζόμενοι να καταθέσουν στην υπηρεσία τους για να διακόψουν την παραγραφή.

Σας ενημερώνουμε ότι το δικηγορικό γραφείο δεν απαντά σε ερωτήματα μεμονωμένων συναδέλφων. Απαντά μόνο σε ερωτήματα που διατυπώνονται από την Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Γι’αυτό σας καλούμε για οποιαδήποτε ερωτήματα υπάρχουν, μπορείτε να απευθυνθείτε στο email της Ομοσπονδία μας (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), μαζί με τα προσωπικά σας στοιχεία, τα οποία με τη σειρά μας θα τα υποβάλλουμε εγγράφως στην Α.Δ.Ε.Δ.Υ., προκειμένου να κωδικοποιηθούν και να απαντηθούν με υπευθυνότητα.

Παρακαλούμε να ενημερωθούν όλοι οι συνάδελφοι και μέλη της Π.Ο.Ε. – Π.Φ.Υ.

 

Για το Δ.Σ. της
Π.Ο.Ε. – Π.Φ.Υ.

      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                      Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
     Βιτωράτος Λεωνίδας            Παπαθωμά Ελευθερία