ΠΟΕ-ΠΦΥ

Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων ΠΦΥ

Επικοινωνία :   Αριστοτέλους 28, ΤΚ : 10433
Τηλ :  210.3642927 - Fax :   210.3642249
Back Βρίσκεστε εδώ: Home Δραστηριότητες ΔΣ Ανακοινώσεις ΚΑΡΤΕΣ ΟΑΣΑ

ΚΑΡΤΕΣ ΟΑΣΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ
ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ( Π.Ο.Ε. – Π.Φ.Υ. )
Αριστοτέλους 28 - 4ος Όροφος - Τ.Κ. 10433 Αθήνα - Τηλέφωνο: 210.3642927
Fax: 210.3642249 - Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  - Site: www.poe-pfy.gr 

Αθήνα, 30 / 01 / 2018
Αρ. Πρωτ. : 68

Προς :
Όλα τα μέλη της Π.Ο.Ε. – Π.Φ.Υ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί συνάδελφοι, συναδέλφισσες,

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (Π.Ο.Ε. – Π.Φ.Υ.) σας γνωστοποιεί ότι με βάση τη νέα συμφωνία και τη σύμβαση που συνυπέγραψαν (ΑΔΕΔΥ – ΟΑΣΑ) για το διάστημα Ιανουάριος 2018 - Ιανουάριος 2019 για τις κάρτες απεριορίστων διαδρομών, θα χορηγηθούν στα φυσικά μέλη της ΑΔΕΔΥ (εγγεγραμμένοι στους Συλλόγους της Ομοσπονδίας μας) καθώς και στα μέλη του οικογενειακού τους περιβάλλοντος, οι κάρτες σύμφωνα με τα παρακάτω :

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Η χορήγηση των καρτών γίνεται μόνο μαζικά – συλλογικά από την Π.Ο.Ε. – Π.Φ.Υ. και μόνο στα μέλη των Συλλόγων (Πανελλήνιο Σύλλογο Υγειονομικών Υπαλλήλων ΙΚΑ και Πανελλήνιο Σύλλογο Εργαστηριακών Υπαλλήλων ΙΚΑ) που είναι εγγεγραμμένοι στην Π.Ο.Ε.–Π.Φ.Υ.

Υπεύθυνος της διαδικασίας ορίζεται ο Βιτωράτος Λεωνίδας
Η Π.Ο.Ε. – Π.Φ.Υ. καλεί τα μέλη της που θέλουν κάρτες να προσκομίσουν στον υπεύθυνο της διαδικασίας στα γραφεία μας Αριστοτέλους 28 – Αθήνα, στον 4ο όροφο, έως Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018 και ώρες 9:00 με 14: 00 τα εξής δικαιολογητικά : 

1. Φωτοτυπία της υπάρχουσας κάρτας
2. Πρόσφατη φωτογραφία τύπου διαβατηρίου ή ταυτότητας (στη πίσω όψη να αναγράφεται το Ονοματεπώνυμο)
3. Υπεύθυνη δήλωση ότι είναι μέλος Συλλόγου που ανήκει στην Π.Ο.Ε. – Π.Φ.Υ. Επισημαίνουμε για το νομό Αττικής Σύλλογοι – Μέλη της Π.Ο.Ε. –Π.Φ.Υ. είναι :
1) Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Υγειονομικών Υπαλλήλων ΙΚΑ (Π.Σ.ΥΓ.Υ. – ΙΚΑ)
2) Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εργαστηριακών Υπαλλήλων ΙΚΑ (Π.Σ.Ε.Υ. – ΙΚΑ)
4. Εκτύπωση του εντύπου Προσωποποίησης με QR Code από το Athens Card (δηλαδή, οι κάτοχοι χάρτινης κάρτας θα επισκεφτούν το site www.athenacard.gr και αφού συμπληρώσουν τα στοιχεία που ζητούνται : όνομα, επώνυμο, ΑΜΚΑ, μήνα και χρόνο γέννησης καθώς και ένα προσωπικό οκταψήφιο κωδικό – που θα πρέπει να τον θυμάται μόνο ο κάθε κάτοχος του ώστε, σε περίπτωση απώλειας της κάρτας, να γίνει χωρίς καμία επιβάρυνση, η αντικατάσταση της – θα εκτυπώσουν το έντυπο Προσωποποίησης).

Ο υπεύθυνος για τις κάρτες τις Π.Ο.Ε. – Π.Φ.Υ. αφού συγκεντρώσει τα στοιχεία θα περάσει από τα γραφεία της ΑΔΕΔΥ και θα τα δώσει μαζί με τη συγκεντρωτική λίστα των ονομάτων κατόχων καρτών των μελών του. Η ΑΔΕΔΥ θα χορηγήσει βεβαίωση. Με αυτή τη βεβαίωση και τη λίστα του θα μεταβεί στον ΟΑΣΑ. Εκεί θα παραδώσει όλα τα προαναφερόμενα στοιχεία και θα τον ενημερώσουν πότε θα παραλάβει τις αντίστοιχες κάρτες που θα ισχύουν μέχρι τη λήξη τους, όπως αυτή η λήξη έχει καθοριστεί στια αντικαθιστάμενες χάρτινες.

Για την παραλαβή αυτών των καρτών θα πρέπει να προσκομίσει και να παραδώσει στον ΟΑΣΑ τις αντίστοιχες χάρτινες.

Επομένως, θα χρειαστεί ύστερα από συνεννόηση με τον υπεύθυνο ο κάθε δικαιούχος θα πρέπει να προσέλθει στα γραφεία μας για να παραδώσει την χάρτινη κάρτα του.

ΠΡΟΣΟΧΗ : Οι ανανεώσεις του χρόνου ισχύος των παραπάνω ηλεκτρονικών πλέον καρτών θα γίνει σε επόμενο διάστημα και για τη διαδικασία για αυτές θα ενημερωθείτε με νέα ανακοίνωση.

Η έκδοση νέων καρτών για όσους δεν έχουν χάρτινες και επιθυμούν να πάρουν ηλεκτρονική κάρτα, θα μπορούν, με τα παραπάνω στοιχεία και με βάση την ισχύουσα σύμβαση της ΑΔΕΔΥ, να αγοράσουν την ηλεκτρονική κάρτα. 

Για το Δ.Σ. της
Π.Ο.Ε. – Π.Φ.Υ.

  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                      Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΒΙΤΩΡΑΤΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ         ΠΑΠΑΘΩΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ