ΠΟΕ-ΠΦΥ

Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων ΠΦΥ

Επικοινωνία :   Αριστοτέλους 28, ΤΚ : 10433
Τηλ :  210.3642927 - Fax :   210.3642249
Back Βρίσκεστε εδώ: Home Δραστηριότητες ΔΣ Απεργίες ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΜΠΤΗ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016

ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΜΠΤΗ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΦΥ
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 28 - 4ος ΟΡΟΦΟΣ - Τ.Κ. 10433 ΑΘΗΝΑ - ΤΗΛ: 210.3642927
Fax: 210.3642249 - email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  - site: www.poe-pfy.gr 

Αρ. Πρωτ. : 254
Αθήνα 23 / 11 / 2016

ΠΡΟΣ :
• Όλους τους συναδέλφους των Μ.Υ.  ΠΕΔΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ

ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΜΠΤΗ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (Π.Ο.Ε. – Π.Φ.Υ.) συμμετέχει στη Γενική Απεργία στις 24 Νοεμβρίου 2016 που αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες

Διανύουμε όλοι μια περίοδο καταιγισμού αντιλαϊκών μέτρων κατά των Δημοσίων Υπαλλήλων όπου και αυτοί αν υπηρετούν.

Ο χώρος της Δημόσιας Υγείας για ακόμη μια φορά καταρρέει. Από τη μια μαστίζεται από συνεχείς εξαγγελίες του αέρα περί αναβάθμισης, ανάπτυξης και στελέχωσης και στην πραγματικότητα υποβαθμίζεται, υποστέλεχώνεται και αυτοκαταργείται...

Η Π.Φ.Υ βαδίζει στον αυτόματο πιλότο περιμένοντας την εκπλήρωση των «πολιτικών στοιχημάτων»και των εξαγγελιών του Υπουργείου. Νομοσχέδια ακούμε και νομοσχέδια δε βλέπουμε.

Η κινητικότητα των Δημοσίων Υπαλλήλων προχωράει άμεσα προς ψήφιση και στα πλαίσια της «ισοκατανομής» των εργαζομένων αλλάζει άρδην και δυστυχώς όχι προς το καλύτερο τα Οργανογράμματα όλων των υπηρεσιών. Το Υπουργείο ευαγγελίζεται μεν τον προαιρετικό και οικειοθελή χαρακτήρα των μετακινήσεων κανείς απολύτως όμως δεν μπορεί να εμπιστευθεί ένα Υπουργείο που από τη μία ανακοινώνει κάτι και την ίδια στιγμή το αναιρεί.

Τα επιδόματα των εργαζομένων (π.χ ανθυγιεινό επίδομα, οικογενειακά επιδόματα) μπαίνουν απο 1-1-2017 στο στόχαστρο της «δημοσιονομικής εξοικονόμησης» πόρων, μειώνοντας δραματικά τις όλο και λιγότερες αποδοχές μας.

Συνάδελφοι, μαχόμαστε όλοι μαζί σε ένα κοινό μέτωπο, όλοι οι συνδικαλιστικοί φορείς του χώρου της υγείας απέναντι στις μνημονιακές δεσμεύσεις και στην σταδιακή εξαθλίωση τόσο των συνθηκών εργασίας μας όσο και των οικογενειών μας.

Φτάνουν πια οι υποσχέσεις!! Όλοι μαζί συντασσόμαστε στην 24ωρη απεργία της Α.Δ.Ε.Δ.Υ την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016 ζητώντας ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ και διαφύλαξη της αξιοπρέπειας της εργασίας μας. Άμεση κατάθεση του νομοσχεδίου για την Π.Φ.Υ και απόσυρση όλων των σχεδίων για περικοπές στους ήδη «κουτσουρεμένους» μισθούς μας.

Όλοι και όλες στη Γενική Απεργία

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

Απεργιακή Συγκέντρωση : Πλατεία Κλαυθμώνος 11:00 π.μ.

 

Για το Δ.Σ. της
Π.Ο.Ε. – Π.Φ.Υ.

  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                      Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΒΙΤΩΡΑΤΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ         ΠΑΠΑΘΩΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ