ΠΟΕ-ΠΦΥ

Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων ΠΦΥ

Επικοινωνία :   Αριστοτέλους 28, ΤΚ : 10433
Τηλ :  210.3642927 - Fax :   210.3642249
Back Βρίσκεστε εδώ: Home Δραστηριότητες ΔΣ Ανακοινώσεις Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Υγείας

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Υγείας

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΦΥ
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 28 - 4ος ΟΡΟΦΟΣ - Τ.Κ. 10433 ΑΘΗΝΑ - ΤΗΛ: 210.3642927
Fax: 210.3642249 - email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  - site: www.poe-pfy.gr 

Αρ. Πρωτ. : 229
Αθήνα 11 / 10 / 2016

ΠΡΟΣ :
• Όλους τους συναδέλφους των Μ.Υ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί συνάδελφοι, συναδέλφισσες

Η Ομοσπονδία μας την Τετάρτη 5/10/2016 και ώρα 13:00μ.μ στα πλαίσια της Παναττικής στάσης εργασίας, πραγματοποίησε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Υγείας ως όφειλε να κάνει εν όψει του νομοσχεδίου για την Π.Φ.Υ. διεκδικώντας την επίλυση τρεχουσών προβλημάτων και την άρση αδικιών που συνεχώς συμβάλλουν στη δυσλειτουργία των Μ.Υ και Κ.Υ του ΠΕΔΥ.

Παρά την απογοήτευση από την ολιγάριθμη παρουσία μας, σε αυτή την κρίσιμη εποχή, η οποία πιστεύουμε ότι οφείλεται και στην προσπάθεια απαξίωσης της συγκέντρωσης από μεμονωμένα πρόσωπα, (έλαμψαν δια της απουσίας τους συνδικαλιστές-εκπρόσωποι των συλλόγων της Αθήνας) καταφέραμε αφενός την προβολή μας στα Μ.Μ.Ε και αφετέρου συνάντηση με τον Αναπληρωτή Γεν. Γραμ. για την Π.Φ.Υ κ. Βαρδαρό.

Για πρώτη ίσως φορά Ομοσπονδία αποφάσισε στη συνάντηση να παρευρεθούν συνάδελφοι από όλες τις ειδικότητες, που δεν έχουν συνδικαλιστικό ρόλο με σκοπό την πλήρη και αντικειμενική κατάθεση προβλημάτων και αιτημάτων κάθε κλάδου, στον εκπρόσωπο της ηγεσίας του Υπουργείου, για ένα εποικοδομητικότερο διάλογο προς όφελος όλων των συναδέλφων.

Η Ομοσπονδία μας θα ήθελε να ευχαριστήσει τους παρευρισκόμενους και μη στην συγκέντρωση μας, για την πρόθεσή τους να μείνουμε ενωμένοι και συσπειρωμένοι σε μία Ομοσπονδία δυνατή. Μια Ομοσπονδία που παρόλες τις αδυναμίες που παρουσιάζει κάποιες φορές, κανείς δεν μπορεί να της αμφισβητήσει τη συνεχόμενη προσπάθεια (ακόμη και μέσω της νομικής οδού αν χρειαστεί) της προάσπισης των συμφερόντων όλων των συναδέλφων που βρίσκονται στους κόλπους της.

Είτε με τα ίδια, είτε με καινούρια πρόσωπα στην Ομοσπονδία (που εσείς είστε σε θέση να αναδείξετε) σας τονίζουμε την αναγκαιότητα ύπαρξής σας μέσα σ’ αυτήν μιας και σε όλη την πορεία της έχει αποδείξει πως ήταν και θα είναι παρούσα όποτε χρειαστεί.

Η Ομοσπονδία σε συνεργασία με τους Πρωτοβάθμιους Συλλόγους, αποτελεί το μοναδικό όργανο που μπορεί να εγγυηθεί με συνέχεια και συνέπεια τις διεκδικήσεις του χώρου μας. Κάθε διασπαστική προσπάθεια που επιχειρείται και έχει ως στόχο να πλήξει το κύρος της είναι καταδικαστέα.

Τέλος οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι κάθε συνάδελφος που διαγράφεται από έναν Πρωτοβάθμιο Σύλλογο αυτόματα διαγράφεται και από την Ομοσπονδία στην οποία ανήκει ο Σύλλογος αυτός. Ζητήστε λοιπόν από τους Συλλόγους σας να σας εξασφαλίσουν με νόμιμες διαδικασίες την παραμονή σας σε αυτήν.

Για το Δ.Σ. της
Π.Ο.Ε. – Π.Φ.Υ.

  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                      Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΒΙΤΩΡΑΤΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ         ΠΑΠΑΘΩΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ