ΠΟΕ-ΠΦΥ

Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων ΠΦΥ

Επικοινωνία :   Αριστοτέλους 28, ΤΚ : 10433
Τηλ :  210.3642927 - Fax :   210.3642249

POE PFY Main Page 2020

Ψήφισμα 14ου Συνεδρίου ΠΟΕ-ΠΦΥ

Στη Θεσσαλονίκη σήμερα, Παρασκευή 27-05-2016, τα μέλη του σώματος του 14ου Εκλογοαπολογιστικού Συνεδρίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας εργαζομένων στην Π.Φ.Υ ομόφωνα αποφάσισαν την αποστολή δύο ψηφισμάτων προς τα μέλη του Πανελληνίου Συλλόγου Υγειονομικών ΙΚΑ καθώς και του Πανελληνίου Συλλόγου Εργαστηριακών Υπαλλήλων ΙΚΑ. Τα ψηφίσματα αυτά ομόφωνα αποφασίσθηκε να κοινοποιηθούν ως την Κυριακή 29-05-2016 στην Ιδρυτική Διακήρυξη του νέου Συλλόγου της Αττικής προκειμένου να διαβαστούν και να ενημερωθούν οι συνάδελφοι της Αττικής.

Ψήφισμα 1ο:
Αγαπητοί συνάδελφοι,
με λύπη διαπιστώσαμε την απουσία των δύο Πανελληνίων Συλλόγων (υγειονομικών και εργαστηριακών) από τις διεργασίες του Συνεδρίου της Ομοσπονδίας μας και σύσσωμα τα μέλη δήλωσαν ότι επιθυμούν την ενότητα.
Η απώλεια των δύο Συλλόγων αποδυναμώνει και κατακερματίζει τόσο την πορεία της Ομοσπονδίας όσο και τον αγώνα διεκδικήσεων ΟΛΩΝ των συλλόγων.
Συνάδελφοι στις δύσκολες αυτές μέρες που διανύουμε με αίσθημα ευθύνης και ομόνοιας είμαστε εδώ και περιμένουμε σύντομα να είστε και εσείς ΙΣΟΤΙΜΑ μαζί μας.

Ψήφισμα 2ο:
‘Όλοι οι σύνεδροι του 14ου Εκλογοαπολογιστικού Συνεδρίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στην Π.Φ.Υ δηλώνουμε, ότι επιθυμούμε από τα νεοεκλεγέντα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου να δεσμευτούν ότι θα πράξουν ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό ώστε σύντομα ο νέος υπό σύσταση Σύλλογος της Αττικής να αποτελέσει αναπόσπαστο κομμάτι της Ομοσπονδίας μας.
Οι προσπάθειες αυτές πρέπει να στοχεύουν στην πλήρη και άμεση προσχώρηση των μελών τόσο στο σώμα όσο και στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας αν και εφόσον οι συνάδελφοι το επιθυμούν μέσω ενός νέου έκτακτου Συνεδρίου όποτε και εάν αυτό αποφασισθεί.

Τα μέλη του Προεδρείου του Συνεδρίου